”U” Cluj a câștigat și ultimul amical al verii. Renato Imbrea a debutat în alb și negru

La sfârșitul săptămânii trecute Universitatea Cluj a disputat ultimul meci test dinaintea debutului în noua ediție de campionat a eșalonului secund, care va porni la drum, vineri, 2 august. „Șepcile roșii” au dispus de Comuna Recea, din Liga 3, cu scorul de 3-0. Golurile universitarilor au fost marcate de Rafa (dublă) și Firmino din lovitură de la 11 metri.

După o primă repriză în care trupa lui Cristi Dulca și Mircea Cojocaru a controlat jocul, fără să-și creeze totuși, ocazii importante de gol, alb-negrii s-au descătușat în actul secund. Rafa a deschis scorul în minutul 66 și a dublat avantajul echipei sale în minutul 83. Tot afa a scos un penalty, în minutul 86, rata de Takacs, iar după încă un minut a mai obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de Firmino.

Foto: Dan Bodea

La Universitatea Cluj a debutat și Renato Imbrea, fotbalist transferat în chiar ziua meciului cu echipa maramureșeană. În vârstă de 19 ani, Imbrea a semnat a semnat un angajament valabil pentru următoarele trei sezoane şi a devenit al unsprezecelea jucător care s-a alăturat în această vară lotului pregătit de Cristi Dulca şi Mircea Cojocaru.

Dur-Bozoancă – Telcean, Crăciun, Kay, Taub – Ceitil, Mendes – Pîrvulescu, Goga, A. Pop și Gavra, a fost formula inițială de joc, cu care ”U” a abordat întâlnirea cu Comuna ecea. Pe parcursul reprizei a doua au mai intrat: Costa, Imbrea, Inacio, C. Pop, Berci, Dican, Florescu, Takacs, Firmino, Rafa, Burghele. Reamintim că Universitatea Cluj va disputa prima partidă oficială a noului sezon, vineri, 2 august, în deplasare, cu CSM Reșița.

Distribuie:

Postaţi un comentariu