”U” Cluj a câștigat primul turneu de Rugby 7, apoi a pierdut în Cupa României

Foto: Dan Bodea

Rugbyștii de la Universitatea au avut o zi plină, sâmbătă, 24 august, în care au disputat nu mai puțin de șase partide. Ziua a început cu primul turneu de Rugby 7 a ediției 2019/2020 a Diviziei Naționale de seniori. Alb-negrii au dominat clar grupa A, din care au mai făcut parte CSM Galați, CS Mănăștur, CSU Arad și Sportul Studențesc.

Trupa pregătită de Horia Hîmpea și Răzvan Roman a câștigat toate partidele în faza grupelor, pentru ca mai apoi să se impună cu 17-14 în meciul pentru câștigarea turneului, în fața celor de la RC Bârlad. După ce a triumfat în competiția de Rugby 7, universitarii clujeni au întâlnit, după amiază, pe CSM Știința Baia Mare, într-un meci din grupa A a Cupei României.

Alb-negrii au cedat în fața „Zimbrilor” maramureșeni, scor 17-43. Clujenii au făcut o primă repriză bună pe care au cedat-o greu, scor 12-17, dar nu au mai avut nicio șansă în actul secund pe care oaspeții l-au dominat categoric. Tot sâmbătă, Timișoara Saracens a surclasat-o pe CS Tomitanii Constanţa cu 75-6, în Grupa A, iar CSA Steaua Bucureşti a câştigat derby-ul cu CS Dinamo Bucureşti, cu scorul de 26-16, în deplasare, în Grupa B.

Distribuie:

Postaţi un comentariu