U-BT, start lansat spre titlu

Kyndall Dykes a fost responsabil cu spectacolul în victoria echipei U-BT, în deplasarea de la BC Timişoara / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj și-a adjudecat primul meci din seria disputelor cu CSU Sibiu, din faza play-off a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM). Clujenii s-au impus cu scorul de 85-77, într- atmosferă electrizantă creată de suporterii Universității, reveniți lângă echipa lui Marcel Țenter. În primul sfert clujenii i-au luat tare de tot pe sibieni și au terminat primul parțial la nu mai puțin de 15 puncte diferență, scor 30-15. Sub aceleași auspicii de agresivitate sportivă a baschetbaliștilor clujeni s-a derulat și sfertul doi.

Jocul a fost extrem de deschis, ambele combatante contribuind din plin la spectacolul sportiv din teren. La pauza mare s-a intrat la cabine la scorul de 55-32 pentru U-BT. A devenit deja o obișnuință ca după o jumătate de cronică pozitivă, să vină ”partea a doua” a meciului. Sibienii au înțeles că nu mai au ce pierde și s-au avântat în atac, profitând și de deja clasică decădere a clujenilor.

Sfertul trei s-a încheiat cu succesul temporar la celor de la CSU, scor 25-11 și ultimul parțial se anunța o încleștare de totul s-au nimic. Tot sibienii au fost cei care au controlat jocul și au sperat până la capăt să poată întoarce soarta meciului, pecetluită altfel, încă din primul sfert. S-a terminat 85-77 pentru U-BT și clujenii pornesc cu prima șansă la calificarea în semifinalele LNBM.

Distribuie:

Postaţi un comentariu