U-BT și CSU Sibiu au prelungit suspansul. Medaliile se decernează la Cluj

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT au pierdut meciul doi din seria finalei mici a Ligii Naționale, scor 90-93, cu CSU Sibiu și ”clasicul Transilvaniei” își va disputa ultimul episod din acest sezon la sfârșitul săptămânii la Cluj-Napoca. Deciși să încheie socotelile după doar două întâlniri băieții lui Mihai Silvășan au încercat să-și apropie victoria încă din prima repriză a înfruntării din Sala Transilvania din Sibiu. Primele 10 minute au fost echilibrate și tabela de marcaj consemna egalitate (17-17).

A urmat un sfert doi mai bun pentru alb-negri, în ciuda unui run de șase puncte al gazdelor. Clujenii au reechilibrat disputa și au intrat la cabine în avantaj (41-42). Al treilea parțial a început perfect pentru U-BT, dar încă o dată gazdele au știut când să forțeze pentru a restabili echilibrul. Al treilea sfert și l-au adjudecat baschetbaliștii de la CSU (22-19), care au intrat în sfertul patru în avantaj (63-61).

După doar trei minute disputate din ultima secvență sibienii s-au desprins la șase puncte și, în ciuda eforturilor alb-negrilor de a reveni în joc, nu au mai cedat până la final obținând o victorie care face ca scorul general să fie de 1-1. ”A fost un meci foarte disputat, în care ambele echipe și-au dorit victoria. În prima repriză, am reușit să controlăm meciul, dar apoi ceva s-a rupt, nu am mai avut aceiași intensitate și am dat posibilitatea shooterilor Sibiului să își intre în mână și am permis multe puncte pe tranziție.

Am revenit pe final, însă, din păcate, a fost prea târziu. Urmează meciul 3, pe care ne dorim foarte mult să îl câștigăm”, a spus Mihai Silvășan, conform u-bt.ro. Giordan Watson a fost principalul marcator al oaspeților cu 26 de puncte. Meciul al treilea al seriei U-BT – CSU Sibiu va avea loc, sâmbătă, 9 iunie, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu