U-BT și-a respectat statutul de lider

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj, liderii clasamentului la jumătatea sezonului regulat, au început perfect și partea a doua a campionatului. Echipa lui Mihai Silvășan s-a impus cu 98-81 în fața formației BC SCM Timișoara. Primul sfert a fost cel mai spectaculos, cu 47 de puncte marcate, terminat în avantajul echipei vizitatoare (22-25). Au fost doar primele 10 minute de încălzire pentru clujeni care, au luat meciul în mână și s-au distanțat cu fiecare aruncare.

Kyndall Dykes a marcat 24 de puncte, a reușit 4 recuperări și tot atâtea pase decisive, iar Aleksandar Rasik a reușit 23 de puncte, 2 recuperări și 5 asisturi, cei doi fiind cei mai buni jucători din tabăra alb-negrilor. ”Din punct de vedere ofensiv am avut un meci bun, am reușit să înscriem multe puncte, am avut 15 reușite de la distanță, cu procentaje extraordinare la toate aruncările, îmi felicit băieții pentru asta! În apărare am avut unele momente în care am avut probleme, însă le-am rezolvat și nu s-a pus problema învingătoarei pe finalul meciului.

Pentru noi este o victorie normală, asta ne este mentalitatea, intrăm pe teren la fiecare meci doar ca să câștigăm. Urmează pentru noi meciul din Ungaria, băieții trebuie să se odihnească, să fie pregătiți mental și fizic pentru această deplasare, în care nu ne va fi ușor”. Pentru U-BT urmează meciul din prima etapă a fazei a doua din FIBA Europe Cup, cu Alba Fehervar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu