U-BT și-a luat pivot de la rivala din Târgu Mureș

sursa foto: totalbaschet.ro

Vicecampion al României în ediția recent încheiată a Ligii Naționale de Baschet Masculin (LNBM), Ousmane Barro, a semnat pentru un sezon cu gruparea clujeană U-BT. Senegalezul are 31 de ani, 2, 08 metri înălțime și 108 kilograme și poate evolua pe pozițiile de pivot și extremă. Barro a fost transferat la Cluj pentru a suplini plecarea lui Ivan Zigeranovic, acesta din urmă încheindu-și angajamentul cu U-BT.

”Sunt foarte fericit și onorat să fac parte din proiectul U-Banca Transilvania! Sunt nerăbdător să fiu din nou coechipier cu Adamovic, Dykes și Jucan. Clujul este un oraș excelent pentru baschet datorită susținerii de care beneficiază din partea fanilor! Le mulțumesc tuturor celor care au făcut în așa fel încât să fiu parte din acest proiect!”, a declarat senegalezul pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Ousmane Barro este al doilea transfer al verii la U-BT, după ce săptămâna trecută interna’ionalul român Vlad Moldoveanu a semnat la rândul său un contract valabil pentru un sezon.

Distribuie:

Postaţi un comentariu