U-BT se impune la Timișoara și contabilizează al doilea succes stagional

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au obținut a doua victorie din noul sezon, în tot atâtea meciuri disputate, scor 90-86, în deplasare, la SCM Timișoara. Clujenii au făcut o primă repriză foarte bună și au intrat la pauză cu un avans de șase puncte. Apoi au știut să gestioneze ritmul jocului și să-și apropie victoria, în ciuda eforturilor echipei gazdă de a reveni în meci. Primul sfert s-a încheiat cu scorul de 25-22 în favoarea alb-negrilor.

La aceeași diferență de puncte (27-24) și-au adjudecat băieții lui Mihai Silvășan și sfertul doi. După pauză însă, gazdele au forțat întoarcerea rezultatului. Și-au adjudecat sfertul al treilea (21-19), dar ultimele 10 minute s-au încheiat la egalitate (19-19) și U-BT adună maximum de puncte din primele partide ale noului sezon.

”Mă bucură victoria, faptul că am reușit în această seară să controlăm ritmul jocului, să mergem rapid peste ei ori de câte ori am avut ocazia, mi-a plăcut jocul nostru ofensiv. Mă îngrijorează, însă, aspectul defensiv și în special numărul mare de recuperări ofensive pe care le-am permis adversarului.

Până acum, aproape la toate meciurile am pierdut lupta la recuperare, nu ne putem baza la nesfârșit pe forța ofensivă al unor jucători, trebuie să lucrăm mai mult și să punem osul serios la treabă și în ceea ce privește apărarea”, a declarat pentru site-ul oficial antrenorul Mihai Silvășan. Etapa viitoare U-BT va juca acasă, vineri, 19 octombrie, cu CSM Steaua București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu