”U” BT Mobitelco pierde și al doilea meci al seriei cu CSU Sibiu

Branko Cuic a terminat meciul fără niciun punct marcat (Foto: Dan Bodea)

”U” BT Mobitelco are șanse tot mai mici de a avansa în faza următoare a playoff-ului după ce a pierdut și cel de-al doilea meci al seriei, 77-71, cu CSU Sibiu. Clujenii au pierdut  cu toate că au avut și 16 puncte avantaj în fața sibienilor la care, până la finalul meciului, duo-ul Ceskovic-Bojovic a adunat 50 de puncte.

După ce vineri au pierdut în prelungiri primul meci al seriei, scor 77-75, clujenii nu au reușit să obțină victoria nici în meciul doi, astfel că CSU Sibiu mai are nevoie de o singură victorie în următoarele trei meciuri pentru a se califica în faza următoare a playoff-ului.

Baschetbaliștii lui ”U” au început meciul în forță și la finalul primului sfert aveau deja un avans de 15 puncte, care la începutul sfertului doi ajunsese chiar și la 16 puncte. Sfertul doi a consemnat și începutul declinului clujenilor, care la pauză mai avea doar 9 puncte avantaj (35-44).

Numerosaele greșeli personale ale lui Ivan Kuburovic dar și forma proastă în care căpitanului Mihai Silvășan(1/6 la aruncările din acțiune) și Branko Cuic (0/4 la aruncările din acțiune și 0/2 la libere) s-au aflat, au făcut ca echipa de pe malul Someșului Mic să fie învinsă, la o diferență de 8 puncte de sibieni, la care Bojovic și Ceskovic au fost, la fel ca și ieri, într-o formă de zile mari: 25 de puncte fiecare.

De la U Mobitelco Cătălin Baciu a terminat în double-double (20 de puncte, 12 recuperări), în timp ce Ivan Kuburovic a totalizat 22 de puncte, la care însă a adăugat și 5 mingi pierdute.

Meciurile 3 și 4 (dacă va fi nevoie) se vor disputa la Cluj, în 2 și 3 mai. Seria se desfășoară după sitemul „cel mai bun din 5 meciuri” iar în urma victoriilor de pe teren propriu, CSU Sibiu conduce cu 2-0.

Distribuie:

Postaţi un comentariu