“U” BT Mobitelco, pas greșit în primul meci al seriei cu CSU Sibiu

Cătălin Baciu a ratat două aruncări libere pe final de meci care ar fi putut aduce victoria lui ”U” în primul meci al seriei cu CSU Sibiu. (Foto: Dan Bodea)

”U” BT Mobitelco a pierdut primul meci al seriei cu CSU Atlassib Sibiu cu scorul de 77-75. Cel dintâi meci de playoff din cariera antrenorului clujenilor a avut nevoie de prelungiri, însă câteva decizii greșite ale elevilor săi au făcut că prima partidă din serie să fie adjudecată de gazde.

Prima partidă de playoff pentru U BT Mobitelco din seria care se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 jocuri” s-a disputat la Sibiu, gazdele benficiind de avantajul terenului propriu în această rundă.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, cu cele două echipe mergând cap la cap pe toată durata partidei. Chiar dacă  i-au condus pe sibieni chiar și la 8 puncte  (53-61), elevii lui Dorin Pintea nu au reușit să păstreze avantajul până la final, Milos Bojovic egalând la chiar ultima fază a meciului cu un coș de trei puncte din 0 grade, după o pătrundere a lui Ceskovici care a păcălit apărarea clujeană, atrăgând asupra lui doi adversari.

În prelungirile partidei Milos Bojovic și-a purtat din nou echipa pe umeri, marcând 5 dintre cele 10 puncte ale echipei sale. Cu toate acestea, clujenii aveau să piardă meciul tot pe greșelile lor după ce Cătălin Baciu a ratat două libere când mai erau 40 de secunde de joc iar scorul era 73-73, după care, la ultimul atac al meciului Darius Hargrove a pierdut o minge cu care șansele  oaspeților s-au risipit definitiv.

Cu greșeli mici dar survenite în momente cheie ale jocului,  Mobitelco a cedat primul meci al seriei cu scorul de 77-75, urmând ca mâine, tot la Sibiu, să se dispute meciul doi, începând cu ora 18:00.

Cei mai buni marcatori ai gazdelor au fost Milos Bojovic și Mateja Ceskovic (25 respectiv 18 puncte), în timp ce de la U BT Mobitelco s-au remarcat Darius Hargrove (18 puncte) și Ivan Kuburovic.

Distribuie:

Postaţi un comentariu