U-BT la al 10-lea eșec stagional

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au fost învinși, miercuri seara, scor 80-87, de BC Mureș Târgu Mureș, într-un meci din cadrul etapei a patra a fazei a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Meciul disputat la Târgu Mureș a început cum nu se putea mai prost pentru clujeni. Încă din primele momente de joc gazdele au marcat 7 puncte, iar Marcel Țenter s-a văzut nevoit să ceară primul timp de odihnă.

În ciuda intervenției tehnice baschetbaliștii clujeni au fost depășiți clar de adversari, iar primul parțial s-a terminat cu scorul de 20-12 în favoarea gazdelor. Greoi și la fel de lipsiți de inspirație au fost elevii lui Țenter și în sfertul al doilea. Mai mult, în finalul sfertului doi, Adamovic a reușit contraperformanța de a rata singur cu panoul, iar la pauza mare tabela de marcaj indica scorul de 42-31 pentru BC Mureș. Nici indicațiile de la vestiar nu i-au mobilizat pe clujeni care au revenit pe suprafața de joc la fel de deconcentrați.

Astfel, mureșenii au mai pus 10 puncte avans pe tabelă până la finalul sfertului trei. Abia în ultimul act U-BT a reușit să joace un baschet apropiat de ceea ce se așteaptă de la ei. Ultimul sfert a fost și cel mai spectaculos, cu 50 de puncte marcate și a fost adjudecat de clujeni cu 32-18. A fost însă, prea puțin pentru a mai recupera diferența pe care gazdele au realizat-o în primele trei parțiale. Înfrângerea de la Târgu Mureș este a 10-a pentru U-BT, care ocupă în acest moment locul 3 în grupa 1-6, cu 43 de puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu