U-BT învinge la Sibiu și intră în play-off de pe primul loc

Foto: Dan Bodea

Duelul tradițional dintre CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca s-a disputat, sâmbătă, în Sala Sporturilor Transilvania din Sibiu și a revenit echipei lui Mihai Silvășan, scor 70-88. ”Clasicul” Transilvaniei a avut de această dată o dublă miză. Victoria era pentru ambele oponente obiectivul principal cu atât mai mult cu cât un succes, de oricare parte asigura și prima poziție a clasamentului, după primele două faze ale campionatului.

Întâlnirea a fost dominată de U-BT care și-a impus jocul încă din primul sfert. Lucrurile s-au mai liniștit pentru echipa din Sibiu abia în ultimele 10 minute ale întâlnirii. ”Jucătorii s-au motivat singuri, sunt foarte mândru de felul în care au jucat, de faptul că într-un meci așa de important au dat dovadă de tărie de caracter, au jucat ca o echipă.

Nu au contat statistici individuale, cifre, a contat doar jocul echipei și asta spune multe despre caracterele pe care le avem în echipă și ne dă mare încredere în ceea ce privește play-off-ul care urmează. Felicit și echipa din Sibiu, au fost pe primul loc cea mai mare parte a campionatului, un sezon regulat foarte intens și echilibrat, s-a ajuns la un meci decisiv pentru locurile 1-2, la fel pentru locurile 3-4 și 7-8, cred că face o propagandă bună baschetului”, a spus Mihai Silvășan, conform u-bt.ro.

La jumătatea săptămânii viitoare U-BT va întâlni gruparea Phoenix Galați în primul meci din play-off. În această fază a Ligii Naționale se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide, locul 1 cu locul 8, locul 2-7, locul 3-6 și locul 4-5. În celelalte partide din sferturile de finală ale play-off-ului se întâlnesc CSU Sibiu – SCM U Craiova, CSM Oradea – BCMU FC Argeș Pitești și Steaua CSM București – BC SCM Timișoara.

Distribuie:

Postaţi un comentariu