U-BT, înfrângere spectaculoasă cu Steaua

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliştii de la U-BT Cluj au fost învinşi categoric, scor 82-100, meciul disputat în compania Stelei, în cadrul etapei cu numărul 29 din Liga Naţională de Baschet Masculin (LNBM). Meciul disputat în Sala „Mihai Viteazul” din Bucureşti a fost unul spectaculos, din primele secunde şi până la final. Gazdele şi-au adjudecat primul sfertla trei puncte diferenţă, scor 27-24, dar şi pe cel de al doilea în aceaşi parametri (20-17).

De altfel, roş-albaştrii nu au cedat niciun moment iniţiativa în înfruntarea cu ardelenii şi au continuat să-şi mărească ecartul pe tabela de marcaj şi după revenirea de la cabine. Sfertul trei a fost cel mai echilibrat, dar tot steliştii şi l-au adjudecat cu 22-21. Clujenii au cedat la diferenţa cea mai mare de scor şi ultimul parţial de joc, 20-31 şi au înregistrat al 10-lea eşec stagional.

După această înfrângere elevii lui Marcel Ţenter continuă să se situeze pe podiului LNBM, cu 48 de puncte, la două lungimi în urma noului lider, Steaua Bucureşti. Kydall Dykes a fost şi de această dată cel mai bun jucător al U-BT Cluj cu 20 de puncte, 5 recuperări şi 5 pase decisive, iar Filip Adamovic s-a remarcat şi el cu 19 puncte şi 10 pase decisive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu