U-BT, debut în forţă în noul sezon

Kyndall Dykes a fost responsabil cu spectacolul în victoria echipei U-BT, în deplasarea de la BC Timişoara / Foto: Dan Bodea

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj a câştigat cu scorul de 97-82, meciul din runda inaugurală a noului sezon al Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM), disputat în deplasare în compania formaţiei BC Timişoara. După ce a cucerit în premieră Supercupa României, la sfârşitul săptămânii trecute, baschetbaliştii pregătiţi de Mihai Silvăşan au repurtat o nouă victorie, de această dată în campionat. Clujenii s-au instalat la conducere încă din debutul partidei.

Adrian Diaz, de la gazde, respectiv Kyndall Dykes, de la U-BT, au fost jucătorii responsabili cu spectacolul. Primul a reuţit câteva slam dunk-uri de mare efect. În replică, Dykes a fost impecabil la aruncările de la distanţă. Dpă primele 10 minute de joc tabela indica scorul de 23-19 în favoarea clujenilor. U-BT s-a desprins în câştigătoare în sferturile al doilea şi al treilea. Alexandar Rasic şi Vlad Moldoveanu au înscris la foc automat astfel că, la pauza mare scorul era de 41-47, iar după trei sferturi de meci 56-72.

Doar ultimul parţial de joc le-a aparţinut gazdelor, dar a fost imposibil ca acestea să mai întoarcă rezultatul în favoarea lor. La debutul său în echipa clujeană, Vlad Moldoveanu a înscris nu mai puţin de 22 de puncte, a reuşit 8 recuperări şi 6 pase decisive. Acelaşi număr de puncte (22) a reuşit şi Kyndall Dykes, americanul trecându-şi în statistici şi 5 recuperări şi patru pase decisive.

Distribuie:

Postaţi un comentariu