U-BT Cluj va juca un amical de lux cu Panathinaikos Atena

Foto: Dan Bodea

Organizatorii Sports Festival anunță un nou eveniment de anvergură găzduit de Cluj-Napoca. Este vorba despre cel mai important meci de baschet la nivel de cluburi, amicalul de lux dintre fosta campioană a României, U-BT, și multipla campioană a Greciei, Panathinaikos Atena. Întâlnirea va avea loc la data de 23 septembrie, la Sala Polivalentă Cluj-Napoca.

Panathinaikos este de departe cel mai valoros adversar pe care U-BT Cluj l-a întâlnit în istorie. În ultimii 23 de ani echipa din capitala Greciei a câștigat cel puțin unul din titlurile pentru care a luptat – EuroLeague, Greek League, Greek Cup, Intercontinental Cup.

Panathinaikos are în componență câteva dintre vedetele mondiale ale sportului sub panou. Nick Calathes a fost sezonul trecut favorit pentru poziția de Most Valuable Player al EuroLeague, iar Xavi Pasqual a fost desemnat în ultimele 2 sezoane antrenorul anului în Basket League.

Grecii au un palmares impresionant: 6 trofee EuroLeagues, 36 de titluri în campionatul intern, o Cupă a Greciei, un trofeu Intercontinental Cup și două trofee Tripple Crown. Bilete pentru eveniment s-au pus în vânzare de azi, iar primele 2.000 de tichete vor fi disponibile la prețuri de Early Bird: 20 lei, 40 lei și 55 lei. Ulterior, prețurile vor crește la 30 lei, 55 lei și 75 lei.

Biletul asigură acces și la concertul Guess Who din deschidere și after party-ul cu DJ Shiver. Abonații U-BT beneficiază de prețurile de Early Bird în permanență.

Distribuie:

Postaţi un comentariu