U-BT adună victorie după victorie

Echipa masculină de baschet U-BT Cluj a obținut un nou succes, scor 89-73, în deplasare la BCMU Pitești, într-un meci din cadrul etape a VII-a a fazei Top 6 a Ligii Naționale. Meciul a debutat incendiar, cu un prim sfert la capătul căruia clujenii s-au impus cu scorul de 32-17, un parțial cu foarte multe puncte, mult dinamism și în general un joc care a satisfăcut publicul prezent în tribunele Sălii Sporturilor din Pitești.

Nici reacția gazdelor nu s-a lăsat așteptată (22-17, în sfertul doi). La revenirea pe parchet a urmat un galop de sănătate pentru alb-negrii ui Mihai Silvășan (20-17 și 20-17). ”Noi, înainte de toate, cred că suntem o echipă bună. Avem, într-adevăr, niște jucători de o calitate individuală de excepție, însă jocul nostru, cel puțin în această seară, s-a bazat pe forța grupului, pe o dorință de a juca împreună impresionantă pe alocuri, pe o dorință de a ne ajuta în apărare foarte mare și cred că s-a văzut rezultatul. Am început așa cum ne-am plănuit, să ne apărăm intens, să alergăm peste echipa Piteștiului și îmi felicit echipa pentru asta.

Mă bucur pentru rezultat, însă peste trei zile avem alt meci pe care trebuie să îl câștigăm. Este important să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne păstrăm concentrarea, să abordăm Play-off-ul cât se poate de bine, atât din punct de vedere fizic, cât și mental. Această fază, Play-off-ul, este foarte importantă, pot apărea accidentări, căderi fizice, mentale, este practic o altă competiție și este crucial modul în care o abordezi”, a spus Silvășan, la finalul întâlnirii de la Pitești.

Distribuie:

Postaţi un comentariu