U-BT a trecut și de Dinamo (96-89) și încheie anul pe locul 2

La ultima apariție din 2018 baschetbaliștii de la U-BT au făcut spectacol pe parchetul Sălii Polivalente, în fața rivalei istorice, Dinamo București. Trupa lui Mihai Silvășan a început meciul tare și și-a adjudecat primul sfert cu 28-24, după care și-au continuat evoluția bună și în cel de al doilea parțial (27-17). Cu 11 puncte avans la pauza mare, alb-negri au mai forțat doar cât să-și securizeze ultimul succes din acest an. Au câștigat și sfertul al treilea (23-19), dar s-au relaxat în ultimele 10 minute ale înfruntării, iar Dinamo a încercat să profite la maximum de lejeritatea din jocul gazdelor. Oaspeții s-au impus în sfertul patru (18-29) și le-au dat ceva emoții fanilor. S-a terminat însă, cu victoria universitarilor care termină anul pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul CSU Sibiu.

„Un meci mai greu decât ne așteptam, evident, ni l-am făcut noi foarte greu după pauză, când am redus turația motoarelor, inexplicabil. Am mers la plus 21 de puncte, am făcut niște schimbări și intensitatea noastră a lăsat de dorit după aceea. Probabil ne-am așteptat ca ei să ne ofere victoria pe tavă, ne-am așteptat să cedeze când aveam 21 de puncte, însă știam că nu e cazul și ne-am făcut viața grea pe final.

Victoria e victorie, mergem mai departe, însă mentalitatea pe care am arătat-o în repriza a doua mă nemulțumește și trebuie să lucrăm la asta, nu e prima oară când se întâmplă în acest sezon. Urmează cele mai importante meciuri ale acestei faze, ultimele trei, care vor fi decisive pentru configurația clasamentului înainte de Top 6. Suntem o echipă care ne dorim să terminăm pe primul loc și fiecare meci îl vom aborda numai și numai la victorie. Sărbători Fericite și un An Nou cât mai bun”, a spus Mihai Silvășan, pentru site-ul oficial.

La finalul partidei, jucătorii și suporterii au sărbătorit împreună succesul în fața lui Dinamo.

Distribuie:

Postaţi un comentariu