U-BT a rezistat doar un sfert la Timișoara

Foto: Dan Bodea

Liderul clasamentului Ligii Naționale de Baschet Masculin, U-BT Cluj, a pierdut, surprinzător, meciul disputat în deplasare la BC Timișoara, scor 69-78. De fapt clujenii au rezistat doar 10 minute în fața bănățenilor, câștigând primul sfert cu scorul de 20-17. Ce a urmat a fost o lecție pentru trupa lui Mihai Silvășan, că titlul este totuși departe de a fi cucerit.

Avantajul de două puncte al ardelenilor a fost depășit încă de la pauza mare de către gazde (22-17). Silvășan a continuat să experimenteze și după pauză, iar în teren lucrurile nu au evoluat așa cum și-ar fi dorit tehnicianul clujean. 19-16 și 20-16, ambele sferturi în favoarea gazdelor și meciul s-a terminat cum nu se putea mai prost pentru U-BT. ”Nu a fost un meci reuşit pentru noi, am avut procentaje slabe, mai ales la aruncările de afară, nu am găsit soluţii şi acest lucru ne-a costat victoria.

Este un duş rece pentru noi, poate unul bine venit. Le spun tot timpul băieţilor că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, încă nu am realizat nimic. Nu contează daca suntem pe locul 1 sau pe altul dacă nu jucăm în continuare un baschet de calitate”, a spus Silvășan. Filip Adamovic a fost cel mai bun marcator al clujenilor, cu 16 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu