U-BT a profitat de momentul delicat al piteștenilor

Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT au câștigat fără emoții meciul cu BCMU Pitești, scor 90-81 și clujenii rămân pe poziția a doua în clasamentul fazei Top 6 a Ligii Naționale. Cu un nou antrenor pe bancă, după demiterea lui Hristu Șapera, piteștenii au început slab înfruntarea din Sala Sporturilor ”Horia Demian” și s-au văzut conduși la o diferență de 15 puncte după primele 10 minute (33-18). Nici sfertul al doilea nu a fost mai bun pentru oaspeți, trupa lui Mihai Silvășan reușind să mai pună șapte puncte în plus pe tabelă (56-34), până la pauza mare.

În repriza a doua tehnicianul clujenilor a experimentat, iar piteștenii au reușit să echilibreze jocul (21-22). Ultima secvență de joc le-a aparținut total oaspeților care însă, nu au reușit să întoarcă rezultatul deși pe teren au evoluat pentru U-BT jucători tineri, cu puține minute în acest sezon. ”Un meci controlat, cu o mică relaxare pe final în sensul că am introdus câțiva jucători mai tineri, nu am jucat cu echipa pe care o folosim de obicei pe finaluri de meciuri. Dar asta nu e o scuză, le-am spus și băieților în vestiar, trebuia să jucăm un baschet de calitate până la final.

Urmează un test pentru noi, să vedem dacă putem să câștigăm meciuri importante în deplasare, trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi pentru a reuși. Mă bucur că am reușit să odihnesc câțiva jucători importanți, sper să vină odihniți și să ne ajute cu energia lor”, a spus Mihai Silvășan, conform u-bt.ro Următorul meci este programat la jumătatea săptămânii viitoare, în deplasare, cu CSM Oradea.

Distribuie:

Postaţi un comentariu