U-BT a pierdut primul meci din League of the 4 – Galerie foto

Foto: Dan Bodea

Cel mai important turneu amical de baschet se derulează la sfârșiul acestei săptămâni la Cluj-Napoca, sub patronajul Sports Festival. La eveniment participă, alături de gazdele de la U-BT Cluj, grupări importante din baschetul european: Fenerbahce Istanbul, Partizan NIS și Mornar Bar. În fața unui public entuziasmant baschetbaliștii de la U-BT au făcut un meci bun în fața fostei câștigătoare a Euroligii, Fenerbahce, în fața căreia a cedat la un singur punct diferență (66-67).

Conduși în teren de Darko Planicic alb-negrii au știut să gestioneze mai bine jocul altfel echilibrat din primul sfert al întâlnirii. Astfel, după 10 minute tabela de scor indica un avantaj de două puncte pentru U-BT (15-13). Turcii au forțat abia în cel de al doilea parțial pe care și l-au adjudecat cu 25-19 și au intrat la cabine cu un avantaj de 4 puncte.

Foto: Dan Bodea

La pauza mare a confruntării dintre U-BT și Fenerbahce, organizatorii evenimentului i-au dedicat un moment special lui Aleksandar Rašić. Fostul căpitan al echipei clujene a primit ropote de aplauze din partea publicului. Elogiul adus fostului lor căpitan nu a avut darul de a-i motiva suplimentar pe băieții lui Mihai Silvășan.

Turcii au continuat să gestioneze foarte bine momentele cheie ale întâlnirii și, deși U-BT a trecut la conducere, la scorul de 57-56, reprezentanta baschetului din „Țara Semilunei” s-a impus la limită și va disputa finala mare a turneului, programată duminică, contra celor de la Partizan Belgrad. În meciul pentru locurile 3-4 se vor înfrunta U-BT și Mornar.

Distribuie:

Postaţi un comentariu