“U” / Au dat lovitura în Bănie

Florina Chintoan a marcat 7 goluri în victoria echipei "U" Alexandrion, la SCM Craiova, scor 29-26 / Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Alexandrion Cluj au produs una dintre cele mai mari surprize ale acestui sezon, prin victoria obținută, în deplasare, în fața formației SCM Craiova, cu scorul de 29-26. În meciul contra fostei sale echipe, antrenoarea clujencelor, Carmen Amariei, a adoptat un stil de joc ”agresiv”, iar elevele sale au știut să aplice tactica impusă.

Astfel, deși părea dezechilibrat, duelul dintre SCM și ”U” Alexandrion s-a terminat în avantajul ardeleneclor, care au și dominat în mare parte înfruntarea. Ambele echipe au trecut pe rând la conducere pe parcursul primei reprize, dar la pauză s-a intrat la scorul de 12-13. Imediat după reluare gazdele au trecut la cârma partidei și chiar au avut un minim avantaj pe tabela de scor, 16-14.

Acela a fost momentul revenirii clujencelor, care au trecut din nou la conducere și nu au mai cedat avantajul până la sfârșitul partidei. Este a doua victorie consecutivă pentru Universitatea Alexandrion în Liga Națională. Cu 20 de puncte acumulate, fetele antrenoarei Carmen Amariei au urcat, temporar pe locul 10 al clasamentului.

Florina Chintoan cu 7 goluri, Cristina Laslo și Andreea Tetean, ambele cu câte 5 reușite, au fost principalele marcatoare ale Universității, în meciul disputat la Severin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu