”U” Alexandrion se întărește

Diana Puiu (foto, în albastru) a refuzat prelungirea contractului cu HC Zalău și s-a alăturat lotului Universității Alexandrion Cluj

Echipa feminină de handbal Univesitatea Alexandrion Cluj a anunțat, miercuri, transferul jucătoarelor Reka Tamaș și Alexandra Florean. Astfel, numărul jucătoarelor achiziționate în această vară se ridică la 5, după ce în urmă cu o săptămână au fost oficializate transferurile jucătoarelor Diana Puiu, Alla Sheiko și Tamara Bokaric. Reka Tămaș este o jucătoare polivalentă, care poate evolua oriunde la linia de nouă metri și care în ediția trecută de campionat a evoluat la CSM Bistrița, echipă alături de care a promovat în Liga Națională.

Tămaș a mai jucat pentru HCM Baia Mare, HCM Râmnicu Vâlcea și Mureșul Târgu Mureș. Alexandra Florean este o jucătoare originară din Cluj-Napoca, evoluează pe postul de inter stânga și are 19 ani. Florean a trăit în ultimii 12 ani în Franța, țară în care s-a mutat alături de familie, la vârsta de șapte ani. O altă noutate în lotul antrenoarei Carmen Amariei este Diana Puiu. Sportiva evoluează pe postul de inter stânga și a marcat în ediția trecută a Ligii Naționale 91 de goluri, fiind a doua marcatoare a echipei HC Zalău.

Celelalte două jucătoare aduse în această vară sunt Alla Sheiko și Tamara Bokaric. Prima vine de la CSM Ploiești și se află la a treia echipă din România pentru care evoluează, după ce a debutat în campionatul intern la Tomis Constanța. Bokaric revine pe terenul de joc după un an de pauză. A mai jucat în România HCM Roman și Neptun Constanța. La capitolul plecări trebuie menționate jucătoarele Roxana Cîrjan, Ana Maria Măzăreanu și Irina Ivan. Acestea nu vor mai face parte din lotul universitarelor pentru noua ediție de campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu