”U” Alexandrion ar putea inaugura Sala Polivalentă

Echipa feminină de handbal ”U” Alexandrion Cluj ar putea fi prima echipă sportivă care va evolua pe parchetul Sălii Polivalente, ianurgurată oficial, luni. Reprezentanții echipei de handbal a declarat că sunt în discuții cu administratorii polivalentei pentru a găzdui meciul dintre ”U” Alexandrion și vicecampioana României, Corona Brașov.

Meciul este programat în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naționale și ar urma să se dispute la data de 9 noiembrie. Dacă totuși oficialii echipei feminine de handbal vor decide să evolueze în continuare în Sala Sporturilor ”Horia Demian”, polivalenta va găzdui primul eveniment sportiv la data de 11 noiembrie, când baschetbaliștii de la U-BT Cluj vor primi vizita formației Trabzonspor, într-un meci din cadrul etapei a doua a Eurochallenge Cup.

Informația a fost deja confirmată pe site-ul oficial al forului european de baschet. Edificiul ar mai putea găzdui meciurile din cupele europene ale echipeilor Potaissa Turda (handbal masculin) şi Unirea Dej (volei masculin).Sala Polivalentă din Cluj își va deschide porțile pentru public în data de 31 octombrie, când va concerta artistul britanic James Blunt.

Distribuie:

Postaţi un comentariu