“U” / Adi Falub e tot mai aproape de ”U”

După eşecul Universităţii Cluj, 0+3 la Dinamo, Adrian Falub este principalul favorit să preia banca studenţilor

Înfrângerea Universității Cluj la București, 0-3 în meciul cu Dinamo din cadrul etapei a XIX-a a Ligii 1, ar putea fi ultima pentru Geroge Ogăraru și staful său. Finanțatorul Florian Walter l-a anunțat pe tehnicianul adus la Cluj anul trecut în locul lui Mihai Teja, că va mai pregăti echipa universitară doar până la găsirea unui înlocuitor.

Administratorul special al clubului, Vlad Munteanu, a declarat recent că și-l dorește pe fostul său coechipier de la Dinamo, Adrian Mihalcea, de care îl leagă o strânsă prietenie, însă, ultimul cuvânt îl va avea finanțatorul Walter, care, pentru a face pace cu fanii ”Șepcilor roșii” este tentat să-l învestească în funcție pe Adrian Falub, liber de contract din vară, după despărțirea de ASA Târgu Mureș.

Falub nu ar fi la prima experiență pe banca ”studenților”, acesta fiind artizanul promovaării în prima divizie în 2007. Varianta ”ideală” dorită de Florian Walter la conducerea Universității ar cu Laurențiu Reghecampf în calitate de manager și unul dintre Falub, sau Mihalcea secondant al fostului campion din Ghencea.

Cel mai probabil noul antrenor va fi anunțat înaintea meciului din manșa întâi a semifinalelor Cupei României, dintre ”U” și CFR, programat, miercuri, de la ora 21.30, pe stadionul Dr Constantin Rădulescu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu