”U” a cedat greu la Râmnicu Vâlcea

Foto: Dan Bodea

Primul meci al noului sezon al Ligii Naționale de Handbal Feminin, dintre CSM Râmnicu Vâlcea și Universitatea Cluj a fost adjudecat de echipa gazdă, care s-a impus, nu fără probleme în fața studentelor, cu scorul de 21-18. Amblele formații au ratat foarte mult și au mers cap la cap până în finalul meciului, când Blazek a făcut diferența în favoarea echipei oltene, având intervenții utile.

Per-ansamblu însă a fost o partidă modestă, cu multe greșeli de ambele părți. Statistica arată că o singură dată în primele 30 de minute diferența de pe tabelă a fost mai mare de un gol, 4-2 pentru CSM, în debutul partidei, iar de trei ori a condus Universitatea: 0-1, 9-10 și 10-11. CSM Râmnicu Vâlcea a întors scorul până la pauză, când Blazek a avut trei intervenții importante în ultimele minute ale reprizei.

Cu Mihaela Ani-Senocico în prim-plan, Vâlcea a condus în permanență în actul secund. O singură dată Universitatea a reușit să restabilească egalitatea, prim Florina Chintoan, în minutul 47 (17-17). Finalul întâlnirii a aparținut gazdelor, Blazek a fost din nou inspirată, pentru ca Florica și Beleska să rezolve soarta celor trei puncte. Vâlcea se impune, 21-18, fără să facă un meci impresionant.

Distribuie:

Postaţi un comentariu