„U” a bifat calificarea

Dorin Goga (foto, în alb şi negru) a marcat două goluri în victoria Universităţi Cluj, scor 5-1, cu Sticla Turda, în Cupa României / Foto: Dan Bodea

Mai devreme ca niciodată în întreaga existenţă a clubului, „U” a luat startul în Cupa României, ediţia 2016/2017. Primul adversar, Sticla Turda, este acelaşi pe care universitarii l-au întâlnit la sfârşitul săptămânii trecute, într-un meci din Liga a IV-a. La Turda a fost 2-2, în Cupa României Universitatea a făcut o primă repriză spectaculoasă, gratinată cu cinci reuşite ale alb-negrilor, care s-au impus la final cu 5-1.

Foto: Dan Bodea

Foto: Dan Bodea

Dorin Goga a deschis scorul în minutul 25, iar după alte trei minute Moşuţi a dublat avanatajul pe tabela de marcaj. Golgheterul Brian Lemac a marcat pentru 3-0 şi a fost urmat, imediat, de o nouă reuşită a lui Goga. Ultimul gol al primei reprize i-a aparţinut lui Paşca, tânărul fotbalist punctând de la punctul cu var, în minutul 41.

Calificarea fiind rezolvată încă de la pauză, „studenţii” au făcut o repriză secundă de antrenament cu public. Ultimul gol al meciului a fost reuşit de Savu care a punctat cu un lob de la 30 de metri. Pentru Universitatea urmează meciul de campionat contra liderului Ligii a IV-a Cluj, Olimpia Gherla. Partida este programată, sâmbătă, de la ora 16.00, pe Cluj Arena.

Distribuie:

Postaţi un comentariu