Tun “vişiniu” pentru titlul cu numărul 25

Foto: Dan Bodea

Pantelis Kapetanos are zilele numărate la Cluj. Grecul nu mai beneficiază de susţinerea lui Rednic, care a decis să nu-l includă nici în lotul deplasat la Vaslui. Elenul a bifat doar 30 de minute în 2013 pentru fosta campioană în deplasarea de la Botoşani, iar plecarea sa de la CFR e doar o chestiune de timp. „Este puţin probabil să joace cu Vaslui. Nu ştiu dacă va fi în lot, vom vedea. Nu m-am certat cu el, nu am avut nici o dispută cu el, dar am soluţii în atac şi sper să reuşim să jucăm mult mai bine decât am făcut-o în primele două runde”, a explicat „Puriul”.

Sătul să fie rezervă, atacantul doreşte şi el să plece de la gruparea clujeană. Vârful de 30 de ani nu duce lipsă de oferte. Mai multe cluburi din Grecia, Germania şi Belgia îl curtează pe elen. Conform Digisport, pe listă s-a înscris şi Steaua, echipă care l-a cedat gratis pe Kapetanos în Gruia, în ianuarie 2011. În tricoul vişiniu, fotbalistul a reuşit să înscrie 22 de goluri în toate competiţiile. Evoluţiile foarte bune ale lui Pantelis i-au pus pe jar pe conducătorii campioanei. Gigi Becali recunoştea, anul trecut, că regretă despărţirea de grec. „Acum îl regret şi eu pe Kapetanos, e cel mai bun atacant. Se lovea mingea de el, acum parcă s-a magnetizat, al naibii. Dă goluri din toate poziţiile. Dacă nu făcea eliminarea aia din Europa, cu Napoli, nu îl mai dădeam. Atunci m-am enervat şi am renunţat la el”, declara patronul roş-albaştrilor, în sezonul trecut. Replica lui Kapetanos nu s-a lăsat mult aşteptată: „E un lucru bun că Becali a spus că mă regretă, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Pentru că eu am vorbit odată şi s-a înţeles altceva. Gigi Becali nu m-a certat niciodată, el ştie mult fotbal”.

La schimb cu „Nilă”

Plecarea lui Kapetanos de la CFR e iminentă. Grecul a ajuns abia a patra variantă în atacul feroviarilor, după venirile lui Tade, Ogbu şi Gabionetta. Vârful elen a fost exclus din lot şi în meciul din etapa trecută cu ACS Poli Timişoara (2-2). Salvarea fotbalistului vine de la Steaua, care şi-a manifestat interesul de a-l readuce pe Pantelis în Ghencea. Pentru postul de titular, Kapetanos se va lupta cu Nikolic şi Piovaccari. În ecuaţia transferului intră şi Mihai Costea, intrat în dizgraţia lui Laurenţiu Reghecampf. „Nilă” ar putea astfel să evolueze din nou în aceeaşi echipă cu fratele său Florin, alături de care a mai jucat la Craiova şi Steaua.

 

[stextbox id=”custom” caption=”Decimaţi cu Vaslui”]

CFR are o misiune infernală în deplasarea de la Vaslui. Pe lângă Kapetanos, formaţia clujeană nu poate miza pe Mario Felgueiras, Florin Costea şi Ciprian Deac, eleiminaţi cu Timişoara. „Vom avea o deplasare dificilă, cu o echipă bună şi un antrenor nou. Sper că am învăţat din greşelile făcute în meciurile anterioare. Deja e al treilea joc şi noi avem trei jucători suspendaţi, e foarte greu pentru noi. Un succes contra celor de la Vaslui ar fi ca o descătuşare, am putea lega mai uşor victoriile”, a declarat Rednic.

 

[/stextbox]

Distribuie:

Postaţi un comentariu