Trei goluri la început de mandat pentru Falub

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a obținut al doilea succes stagional, de la startul întrecerii din eșalonul terț al României. Alb-negrii au înscris trei goluri în poarta Performanței Ighiu, la începutul celui de al treilea mandat al lui Adrian Falub pe banca tehnică a echipei la care s-a format ca jucător și antrenor. Începutul meciului a fost presărat de erori și deloc convingător pentru ”U”. 

Foto: Dan Bodea

Oaspeții au beneficiat și de o lovitură de la 11 metri, în minutul 17, dar veteranul Albuț a parat tentativa de deschidere de scor. Universitatea ieșit în evidență abia în minutul 33 când Goga a executat bine o lovitură liberă, dar portarul Sporea a fost la post și a respins, e drept, neconvingător până la Giurgiu, însă, căpitanul gazdelor l-a luat la țintă pe același Sporea. Abia pe finalul primei părți a jocului a venit și primul gol, după pătrunderea lui Rareș Takacs care a șutat fără speranțe pentru portarul oaspeților. 

Foto: Dan Bodea

Repriza a doua a continuat în aceiași direcție precum cea dintâi, spre poarta lui Sporea, dar presiunea gazdelor a fost fără efect pe tabela de marcaj până în minutul 62 când Hațiegan a dublat avantajul Universității. La acest scor lucrurile erau deja într-o normalitate așteptată, astfel că, nici alb-negri, nici cei de la Performanța nu au mai părut preocupați de noi realizări. Și totuși, golul trei a venit din gheața lui George Florescu care a tras tare și plasat, în vinclu, închizând tabela în minutul 82. 

Foto: Dan Bodea

Meciul s-a terminat cu o repriză de ”lupte libere”. Hațiegan a luptat pentru un balon și, din alunecare, l-a busculat pe portarul Sporea care a sărit să-i ceară socoteală fotbalistului de la ”U”. Florescu a intervenit un pic prea energic să calmeze spiritele și a fost eliminat, împreună cu Sporea. Lucrurile au degenerat și staff-urile celor două echipe, împreună cu jucătorii s-au busculat și s-au înjurat la liber. Cu acest succes Universitatea Cluj a acumulat 7 puncte și este la cinci lungimi în urma noului liderul, Metalurgistul Cugir.

Distribuie:

Postaţi un comentariu