Trei din trei înfrângeri

U-BT Cluj a pierdut toate cele trei meciuri disputate în cadrul turneului Cluj City Cup 2016 / Foto: Dan Bodea

Baschetbaliștii de la U-BT Cluj au terminat seria partidelor din ClujCity Cup 2016 cu o nouă înfrângere, a treia din tot atâtea meciuri jucate. Trupa lui Mihai Silvășan nu a reușit să se impună nici în ultimul meci, cel cu Alba Fehervar, pe care l-au pierdut cu scorul de 81-82, deși au condus pe tabelă în cea mai mare parte a jocului, având chiar 14 puncte avantaj (52-38).

Pe final de joc maghiarii au apăsat pe accelerație și s-au apropiat, reușind punctele victoriei prin Brandon, de la linia de libere, cu zece secunde înainte de final. Clujenii au terminat pe ultimul loc în clasamentul turneului, competiția fiind câștigată de Zeleznik Belgrad. ”Din păcate nu am reușit ceea ce am vorbit în vestiar, adică să avem un început de meci foarte bun, dar nu s-a întâmplat asta.

Am încercat să odihnesc oamenii importanți cât mai mult timp, pentru că urmează un meci greu la Oradea, însă, din păcate, ne-a scăzut puterea ofensivă, am avut chiar 14 puncte avantaj la un moment dat, dar nu am mai înscris nimic de afară. Trebuie să învățăm din greșelile pe care le-am făcut la acest turneu, au văzut și băieții că nu e foarte ușor să câștigi un meci, că trebuie să îți pui corpul la bătaie și mintea la lucru, doar așa putem câștiga împreună.

Trebuie să fim mai constanți în concentrarea și intensitatea cu care abordăm fiecare meci. Cu Oradea cu singuranță va fi altceva, este un meci oficial, bineînțeles că vom merge acolo să câștigăm”, a declarat antrenorul Mihai Silvășan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu