Transfer / Mutu a confirmat, va juca la Petrolul

Adrian Mutu s-a înţeles cu oficialii de la Petrolul Ploieşti şi se va alătura lotului prahovenilor în luna ianuarie

Internaţionalul român Adrian Mutu a confirmat într-un mesaj postat pe reţelele de socializare că va juca din această iarnă la echipa de fotbal Petrolul Ploieşti.

„Din ianuarie voi juca pentru Petrolul un an şi jumătate! Voi veni sub formă de împrumut de la Ajaccio!!”, a scris Mutu pe Twitter şi Facebook. Atacantul va împlini 35 de ani pe 8 ianuarie a mai a mai menţionat că nu va ajunge la Dinamo „Din cauza alegerii făcute de conducerea clubului din Ştefan cel Mare. Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie dezamăgiţi de mine. Eu m-am ţinut de promisiune! Dacă nu e Dinamo asta este din cauza alegerii făcută de conducerea clubului din Ştefan cel Mare NU a mea!! Nu voi uita niciodată fanii lui Dinamo ce au făcut pt mine şi îi voi aprecia mereu !!!”, a mai scris Mutu.

Fotbalistul crescut de FC Argeş a jucat doar 9 meciuri în acest sezon în Ligue 1 pentru Ajaccio şi nu a marcat niciun gol. Petrolul va fi a treia echipă din România pentru care va juca Adi Mutu, după ce şi-a început cariera la FC Argeş, de unde a fost achiziţionat de Dinamo în 1999.

Un an mai târziu Mutu a fost transferat la Internaţionale Milano, a mai trecut pe la Hellas Verona şi Parma, iar ulterior a ajuns la Chelsea. A mai jucat în cariera lui la Juventus, Fiorentina şi Cesena, înainte de a se transfera la Ajaccio, în 2012. Adrian Mutu mai are contract un sezon şi jumătate cu gruparea franceză, până în vara anului 2015.

Distribuie:

Postaţi un comentariu