Transfer / CFR insistă pentru Marc

Interesul CFR-ului pentru internaţionalul de tineret Andrei Marc trebuie concretizat într-o ofertă către Ceahlăul, spune antrenorul Vasile Miriuţă

Internaţionalul de tineret al României, Andrei Marc (foto), este în continuare în atenţia oficialilor de la CFR Cluj. În vârstă de 20 de ani, fundaşul central evoluază la Ceahlăul Piatra Neamţ din 2009, echipă pentru care a bifat peste 30 de partide. Tehnicianul CFR-ului, Vasile Miriuţă, a declarat că şi-l doreşte pe jucător, dar că nu are niciun cuvânt de spus în privinţa unui eventual transfer.

“Eu mi-l doresc şi sunt convins că şi alţi antrenori îl vor pe Marca, dar nu pot eu să impun şefilor de la CFR să-l aducă. Trebuie discutat cu cei de la Ceahlăul, eu ştiu că d-nul Ştefan (Gheorghe Ştefan, preşedintele de onoare al Ceahăului n.a.) este dispus să-l lase pe jucător să plece, dar trebuie să i se facă o ofertă”, a explicat Miriuţă.

Interesul CFR-ului pentru apărătorul de la Piatra Neamţ nu este nou. Şi în luna decembrie, imediat după numirea în funcţia de antrenor principal al lui Vasile Miriuţă, s-a vehiculat că unul dintre transferurile ierni va fi tânărul fotbalist al Ceahlăului.

Pentru a-l achiziţiona CFR ar trebui să plătească o sumă de transfer, dar şi să trimită câţiva jucători la echipa de sub Pietricica, sub formă de împrumut. La capitolul plecări, tehnicianul vişiniilor a anunţat că din lotul deplasat în primul cantonament din Turcia vor lipsi Ioan Hora, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ şi Gregory Tade, aceştia neintrând în calculele antrenorului pentru partea a doua a campionatului. CFR va pleca în primul stagiu de pregătire al iernii, vineri, în Antalya.

Distribuie:

Postaţi un comentariu