Transfer / CFR Cluj a bătut palma cu Lopes

Tiago Lopes (foto, în galben) este aşteptat să se alăture lotului CFR-ului în cantonamentul din Turcia

Fosta campioană a României la fotbal, CFR Cluj, este singura formaţie cu pretenţii din Liga I care nu a realizat decât un transfer în această iarnă. Situaţia este pe cale să se îndrepte în următoarele zile când, în Antalya este aşteptat un portugez de 25 de ani pentru a semna cu gruparea feroviară.

Titular “de liga a II-a”
Fotbalistul intrat în vizorul şefilor de la CFR este Tiago Lopes, fotbalist în vârstă de 25 de ani care evoluează pe postul de fundaş dreapta, deficitar de la plecarea lui Ivo Pinto la Dinamo Zagreb. Presa din Portugalia anunţă că Lopes şi-a dat acordul de principiu de a evolua la CFR, după ce angajamentul său cu Sporting Club Covilha a expirat la sfârşitul lunii decembrie.

Covilha evoluează în liga secundă din Portugalia şi se situează pe poziţia a VII-a a clasamentului, după 25 de etape disputate şi este una dintre formaţiile aspirante la promovarea în primul eşalon. Tiago Lopes a fost titular de drept în flancul drept al apărării celor de la Covilha, bifând 20 de partide din 25 posibile în campionat, de fiecare dată fiind titular.

Dacă cele două porţi vor conveni asupra condiţiilor financiare Lopes va semna pentru trei ani şi jumătate şi va fi doar al doilea transfer al CFR-ului din această iarnă, după Aitor Monroy, achiziţionat de la Ceahlăul Piatra Neam pentru doar 40.000 de euro. Tehnicianul feroviarilor a declarat că mai aşteaptă încă unul sau doi jucători în această iarnă să se alăture lotului în cantonamentul din Turcia.

Distribuie:

Postaţi un comentariu