Totul sau nimic pentru handbaliste. ”U” Cluj își poate salva sezonul la baraj

Foto: Dan Bodea

Duelul suferinței dintre Universitatea Cluj și CSM Galați s-a disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” și s-a încheiat cu victoria echipei universitare, scor 31-27. Și înaintea confruntării din cadrul etapei a 22-a, și după disputarea acestei, cele două echipe ocupă ultimele locuri în clasamentul Ligii Naționale (CSM Roman s-a retras din competiție).

Pentru echipa de la Dunăre meciul de la Cluj era ultima speranță pentru a mai prinde locul 12, care asigură prezența în barajul pentru supraviețuirea în primul eșalon. Raluca Petruș a deschis scorul, dar moldovencele au înscris de două ori la rând. Meciul a fost echilibrat până în minutul 12, când clujencele au trecut în avantaj (7-6) și nu au mai cedat inițiativa decât în ultimele momente ale primei reprize.

La pauză a fost 15-15 și moldovencele au început actul secund cu un gol prin care au trecut în avantaj (15-16). În minutul 42 s-a consemnat pentru ultima oară egalitate (20-20), după care fetele lui Alin Bondar au început să se desprindă, timid, dar suficient pentru a-și asigura a patra victorie stagională. Etapa viitoare CS Universitatea va evolua în deplasare, la Dunărea Brăila.

Distribuie:

Postaţi un comentariu