Tot „bătrânii” țin CFR-ul în viață. Vinicius a înscris în amicalul cu Steaua Roșie

Foto: Dan Bodea

CFR a obținut un rezultat de egalitate, scor 1-1, în amicalul de lux pe care trupa lui Dan Petrescu la susținut în Austria în compania campioanei Serbiei, Steaua Roșie Belgrad. Fosta câștigătoare a Ligii Campionilor a deschis scorul în minutul 68 prin Savic, iar Vinicius a adus egalarea în minutul 80.

Brazilianul de 34 de ani este unul dintre fotbaliștii în jurul căruia antrenorul Petrescu încearcă să închege o echipă capabilă să facă față în cupele europene. Vinicius a fost transferat la CFR în 2017 la cererea expresă a lui Petrescu și a bifat, numai în Liga 1, 65 de partide din 72 de meciuri posibile.

Pentru CFR a fost al doilea meci test pe care feroviarii l-au susținut în aceste zile în Austria, după 1-0 cu rușii de la Orenburg. Dan Petrescu a început partida cu următorul 11: Arlauskis – Peteleu, Burcă, Boli, Camora – Itu, Bordeianu, Culio – Costache, Rondon, Mailat. Au mai intrat în joc: Jesus, Ad. Rus, An. Radu, Susic, Vinicius, Horj, Aurelio, Petrila, Hoban, Ţucudean, Păun, Djokovic, Deac.

CFR efectuează în această perioadă un stagiu de pregătire centralizată în localitatea austriacă Windischgarsten. Următorul meci test al vișiniilor este programat, miercuri, cu NK Osjek din Croația.

Distribuie:

Postaţi un comentariu