Timișoara Saracens s-a impus, cu rezervele, în fața Universității

Foto: Dan Bodea

Primul meci oficial din 2018 a coincis cu o înfrângere grea pentru rugbyștii de la Universitatea Cluj. Alb-negri au primit vizita campioanei și deținătoarei Cupei României, Timișoara Saracens, în fața cărora au cedat fără drept de apel cu scorul de 5-47. Trebuie menționat că bănățenii au avut numeroase absențe, în condițiile în care 6 dintre jucători au fost titulari în victoria României în fața Belgiei, într-un meci contând pentru calificarea la Cupa Mondială.

Chiar și așa Timișoara a făcut instrucție cu trupa lui Horea Hîmpea. Jody Rose a reușit primul eseu al oaspeților în minutul 17. Lemnaru în minutul 23 și Zaharia în minutul 26 au culcat și ei balonul în terenul de țintă al clujenilor, astfel că, Timișoara Saracens avea la pauză un avantaj decisiv, 0-25. Lemnaru a mai înscris un eseu în minutul 42 și a asigurat astfel, și punctul bonus ofensiv al deținătoarei trofeului.

Au mai înscris pentru Saracens: Conache (2 penalități, 2 transformări), Drenceanu (1 eseu), Sabău (1 eseu), Iștoc (1 eseu), Samoa (1 transformare). Meciul dintre Universitatea și Timișoara Saracens a contat pentru ultima etapă a calificărilor în Cupa României. Alb-negri au părăsit competiția în vreme ce Saracens va juca în semifinale contra celor de la CSM București. În cealaltă semifinală Știința Baia Mare va înfrunta Steaua București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu