Tenismenii își fac buletin de Cluj

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de Fed Cup și cea masculină de Cupa Davis își stabilesc cartierul general la Cluj-Napoca, pentru meciurile contra Elveției (echipa feminină), respectiv contra Marocului. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Tenis (FRT). Primii vor intra în competiție băieții lui Gabriel Trifu, căpitanul nejucător al României. Între 7 și 8 aprilie Sala Polivalentă va fi gazda meciului dintre România și Maroc, programat în turul al doilea al Grupei a II-a a Zonei Europa/Africa a Cupei Davis.

”Ne face o mare plăcere să revenim la Cluj-Napoca, în impresionanta Sală Polivalentă, acolo unde naționalele de tenis ale României au fost atât de bine primite”, a declarat vicepreședintele FRT, Răzvan Itu. Două săptămâni mai târziu suporterii lui Halep și a colegelor ei vor avea ocazia să le vadă din nou la lucru pe componentele echipei de Fed Cup. Este vorba despre barajul cu Elveția, pentru accederea în Grupa Mondială 1. Meciul cu Elveția va avea loc în weekend-ul 21-22 aprilie. Dacă nu va suferi o nouă accidentare, Simona Halep va face cel mai probabil perte din lotul convocat de căpitanul nejucător, Florin Segărceanu.

Alături de Halep din echipa României ar putea face parte și Irina Begu, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea. Reamintim că la sfârșitul săptămânii trecute echipa feminină de Fed Cup a învins Canada, la Cluj-Napoca, cu scorul de 3-1. Imediat după această victorie primarul Emil Boc a anunțat că a propus Federației Române de Tenis ca meciul de Cupa Davis și cel de Fed Cup să se dispute tot în Polivalentă. ”Vom face o ofertă de nerefuzat Federației de Tenis, de a pune la pachet meciurile din Cupa Davis și Fed Cup, noi suntem deschiși să le organizăm la Cluj”, a spus Boc.

Distribuie:

Postaţi un comentariu