Tenis / Simona a pierdut, Serena i-a mulţumit

Simona Halşep a încheiat un an fantastic, în ciuda înfrângerii, scor 3-6, 0-6, în finala de la Singapore, contra numărului 1 mondial, Serena Williams

Simona Halep a pierdut, duminică, cu scorul de 3-6, 0-6, în faţa Serenei Williams, în finala Turneului Campioanelor desfăşurat la Singapore. Sulberată de româncă, în primul meci din grupa Albastră, amercanca a stat la mâna Simonei până în ultima clipă, dar fair-play-ul de care a dat dovadă jucătoarea de tenias din ţara noastră a trimis-o pe Williams în semifinale, şi ulterior spre un nou titlu la Turneul Campioanelor.

Dacă Halep pierdea la Ivanovic fără să câştige vreun set, Serena ieşea din competiţie cu capul plecat. Halep a pierdut în faţa Anei Ivanovic, în trei seturi, apoi s-a impus în semifinale, pentru a da piept din nou cu Williams în ultimul act al întrecerii asiatice. Serena a fost irezistibilă în finală, dar a recunoscut că fără gestul de sportivitate al româncei ar fi încheiat turneul fără glorie. Simona Halep încheie un an fantastic, în care a jucat o semifinală la Wimbledon şi finala de la Roland Garros.

A triumfat pentru prima oară în carieră în faţa Serenei Williams şi a primit din partea organizatorilor turneului de la Singapore un cec în valoare de aproape un milion de dolari.

Distribuie:

Postaţi un comentariu