Tenis / Simona Halep a revenit în circuitul WTA

După aproape o oră şi juumătate de joc Simona Halep a eliminat-o pe Kirsten Flipkens din turul 2 al turneului de la Cincinnati

Simona Halep a debutat perfect în turneul de la Cincinnati şi a trecut, în două seturi, de Kirsten Flipkens, numărul 53 WTA. Favorita numărul 2 a competiţiei, Halep a revenit în circuitul profesionist după o pauză de cinci săptămâni. O ora şi 27 de minute a durat confruntarea dintre Halep şi Flipkens, din turul doi al turneului dotat cu premii totale în valoare de 2, 4 milioane de euro.

Romanca a început în forţă şi s-a distanţat rapid la 3-0 şi 5-1. A urmat o perioadă de lovituri experimentale ale Simonei, iar belgianca s-a apropiat la 5-4 însă Halep a servit perfect pentru ultimul punct al setului. Finalistă de la Roland Garros şi numărul 2 mondial, Simona Halep a început cu break setul al doilea şi nu a mai pierdut niciun punct pe serviciul ei.

Meciul s-a încheiat după aproape o oră şi jumătate de joc, iar românca s-a calificat în optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre cehoaica Lucie Safarova şi Zarina Diyas, din Kazahstan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu