Tenis/ Mincă și Codescu au câștigat Aegon Open Junior 2013

Ediția 2013 a Aegon Open Junior și-a desemnat duminică învingătorii

Tenismana Ioana Mincă a câștigat, duminică, finala probei feminine de simplu, din întrecerea Aegon Open Junior 2013. Sportiva s-a impus cu scorul de 6-0, 6-0, în fața Andradei Șurdeanu. În competiția rezervată băieților s-a impus Răzvan Codescu, care a trecut de de Cristian Moldovan, cu scorul de 6-4, 6-3.

 

În proba de dublu masculin perechea Bogdan Pavel  / Dan Tomescu a câștigat în fața cuplului Cristian Moldovan / Robert Popescu, cu scorul de 6-4, 6-3. La dublu feminine Miriam Bulgaru / Ioana Mincă au ieșit învingătoare în fața perechii Ioana Gheorghiță / Denise Stoica, scor  6-2, 6-1. Aegon Junior Open este un eveniment sportiv de înaltă ținută, unde juniorii au ocazia să se afirme pe plan national, dar și international, competiția fiind inclusă în Tenis Europe Junior.

 

La ediția din acest an s-au aliniat la start aproximativ 100 de tenismani din 12 țări. Competiția s-a desfășurat pe terenurile de tenis din Parcul Rozelor, din Cluj-Napoca și a fost organizată în colaborare cu Federația Română de Tenis și Federația Europeană de Tenis.

Distribuie:

Postaţi un comentariu