Tenis / Halep s-a calificat greu în turul 2

Simona Halep a avut nevoie de trei seturi pentru a trece în turul secund al Grand Slemului de la US Open

Tenismena Simona Halep, numărul 2 în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis şi a doua favorită la câştigarea turneului de Grand Slam US Open, s-a calificat cu emoţii în turul secund al întrecerii. În runda inaugurală Halep a întâlnit o jucătoare care nu apare în clasamentul mondial, Daniell Collins, din Statele Unite al Americii.

Susţinută frenetic de public, americanca a cîştigat, la tie breack, primul set în faţa Simonei, scor 7-6. În setul doi românca nu i-a mai dat nicio şansă americancei şi s-a impus cu scorul de 6-1. Şi cel de al treilea set a fost la discreţia Simonei care şi l-a adjudecat cu 6-2 şi a obţinut astfel calificarea în actul secund al turneului de peste ocean, unde o va întâlni pe slovaca Jana Cepelova.

“Am fost peste Collins, am fost agresivă, dar a trebuit să fac destule ca să mă impun. Încerc să mă mobilizez de la meci la meci şi să fiu concentrată la maximum. Publicul a fost fair-play chiar dacă am întâlnit o americancă şi a fost totul în regulă. Sunt fericită că am reuşit să mă calific, încerc să-mi păstrez concentrarea la fiecare meci”, a declarat Simona Halep pentru Eurosport.

Distribuie:

Postaţi un comentariu