Tenis / UPDATE Halep nu mai vine la Cluj!

De ce s-au temut fanii Simonei Halep, nu au scăpat. A doua jucătoare în clasamentul mondial WTA a anunțat că va suferi o intervenție chirurgicală și va rata astfel, participarea în Fed Cup. Meciul dintre echipele feminine de tenis ale României și Cehiei, de la începutul lunii februarie, din sferturile Fed Cup, se va disputa fără cea mai importantă jucătoare din lotul țării noastre. Simona Halep a făcut anunțul oficial, conform căruia va suferi o intervenție chirurgicală de deviație de sept și nu va putea evolua la Cluj.

”Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamăgită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic.

Am încercat să dau tot ce pot în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam. La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă.

Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells. Îmi doresc să trec cu bine peste această intervenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună. Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză”, a scris Simona Halep pe contul personal de Facebook.

Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei…

Posted by Simona Halep on Sunday, January 24, 2016

Din cauza acestor probleme Simona va reveni în circuitul turneelor mondiale abia la jumătatea lunii martie. Halep ar putea avea o cădere importantă și în clasamentul WTA, ţinând cont că nu va putea să apere cele 900 de puncte câştigate anul trecut la Dubai. Întâlnirea dintre România şi Cehia va avea loc în perioada 6 – 7 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se va desfăşura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri.


Publicitate

Postaţi un comentariu