Tenis / Halep continuă la Flushing Meadows

Simona Halep şi-a confirmat statutul de favorită a turneului de la US Open şi s-a calificat fără probleme în turul 3

Simona Halep a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a accede în turul 3 al turneului de Grand Slam de la Flushing Meadows. Numărul 2 în clasamentul mondial al jucătoarelor de tenis de câmp Halep a trecut fără emoţii de slovaca Jana Cepelova, scor 6-2, 6-1. Adversara româncei nu a reuşit decât în primele minute să facă faţă jocului agresiv al Simonei, după care a scăpat meciul din mână şi nu a mai reuşit să reintre în ritm.

Simona Halep va întâlni în etapa următoare a turneului US Opne pe învingătoarea meciului dintre Mirjana Lucic-Baroni din Croaţia, locul 121 WTA şi Shahar Peer din Israel, locul 155 mondial. În aceaşi fază a competiţiei, turul 2, Alexandra Dulgheru a cedat în faţa Mariei Şarapova, scor 4-6, 6-3, 6-2, după cel mai bun meci al zilei, conform jurnaliştilor prezenţi la eveniment.

Românca a surprins-o pe campioana de la Roland Garros în primul set, pe care şi l-a şi adjudecat. Rusoaica s-a dezlănţuit în setul al doilea şi a devenit tot mai agresivă cu fiecare minge jucată. Două ore şi 40 de minute a durat meciul dintre Dulgheru şi Şarapova. Cea de a treia româncă din turul 2, Irina Begu, a cedat, cu 2-6, 6-4, 6-1 în faţa italiencei Roberta Vinci.

Joi, Sorana Cîrstea, locul 80 WTA şi Monica Niculescu poziţia 65 WTA vor lupta pentru accederea în turul trei cu Eugenie Bouchard, din Canada, locul 8 în clasamentul mondial, respectiv Barbora Zahlavova din Cehia, numărul 29 WTA.

Distribuie:

Postaţi un comentariu