Tenis de masă / Rareş Şipos, campion europen la cadeţi

Rareş Şipoş a cucerit patru medalii, dintre care una de aur şi trei de argint la europenele de cadeţi şi juniori din Italia / Foto: Dan Bodea

Sportivul clujean Rareş Şipoş a cucerit titlul continental la categoria de vârstă rezervată cadeţilor, în cadrul Campionatelor Europene de tenis de masă de la Riva del Garda dinItalia. Tenismenul clujean a triumfat în proba de simplu, câştigând în finală în faţa rusului Arthur Abusev, cu scorul de 4-1 la seturi.

Şipoş a cucerit în cadrul aceleaşi competiţii alte trei medalii de argint în probele de la dublu cadeţi  alături de Cristi Pletea, în proba pe echipe şi cadeţi dublu mixt alături de belgianca Luisa Lung. În total delegaţia României a cucerit în Italia cinci medalii de aur, patru de argint şi două de bronz.

În vârstă de numai 14 ani Rareş Şipoş a început să practice tenisul de masă pe când avea doar 4 ani şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din toate timpurile, fiind capabil să lupte de la egal la egal chiar cu seniorii.

Distribuie:

Nu există Comentarii

Postaţi un comentariu