Tenis de masă / Berny Szocs, a doua jucătoare a ţării

Bernadette Szocs a avut un 2013 perfect pe plan sportiv, iar acest lucru se vede şi în topul realizat de Federaţia Română de Tenis de Masă

Jucătoarea de bistriţeancă de tenis de masă, Bernadette Szocs, a fost desemnată a doua jucătoare a ţării la această disciplină, în topul realizat de federaţia română de profil.

Legitimată la CSM Bistriţa şi componentă a echipei naţionale de senioare a României, Berny este vicecampioană a Europei cu echipa României, medaliată cu bronz la Mondialele de juniori de la Rabat, din Maroc, în competiţia feminină, campioană europeană de junioare tot cu echipa, la Ostrava, medaliată cu bronz la simplu şi dublu feminin.

Bernadette este şi câştigătoarea turneului Europe Youth Top 10 care s-a desfăşurat la Terni, în talia. Bistriţeanca a fost devansată în toipul federaţiei de Eliza Samara, de la Farul Constanţa. Samara a cucerit anul acesta medalia de aur la Europenele de la Schwechat (Austria), cu echipa României, precum şi medalia de bronz la dublu mixt, alături de Andrei Filimon, la Europeanul desfăşurat la Buzău.

Topul este completat de Daniela Dodean, de la CSM Arad, iar în primii 10 sportivi ai acestei discipline se mai regăsesc alţi doi sportivi legitimaţi la CSM Bistriţa, Adrian Crişan pe poziţia a 7-a, respectiv Andreea Clapă pe locul 9.

Distribuie:

Postaţi un comentariu