Tenis de masă / Bernadette Szocs e în 8-imi la dublu mixt

După medalia de bronz obţinută cu echipa României, Bernadette Szocs s-a calificat în 8-imi la mondialele de juniori de tenis de masă

Jucătoarea de tenis de masă legitimată la CSM Bistriţa, Bernadette Szocs, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale Campionatului Mondial de juniori, de la Rabat (Maroc), alături de portughezul Joao Geraldo, în proba de dublu mixt.

“Berni” şi Geraldo au trecut în primul tur de perechea Fermin Tenti (Argentina) / Daniely Rios (Porto Rico), cu scorul de 3-0 la seturi. În faza şaisprezecimilor de finală jucătoarea română şi partenerul ei de competiţie i-au eliminat pe Marton Szita (Ungaria) / Aneta Maksuti (Serbia) cu acelaşi scor 3-0 la seturi.

Bernadette Szocs şi Joao Geraldo îi vor avea ca adversari cuplul francez Enzo Angles / Marie Migot. Tot în optimile de finală s-au mai calificat alte două jucătoare din România – Irina Ciobanu alături de portughezul Diogo Chen, respectiv Bernadett Balint care face pereche cu ungurul Nandor Ecseki.

Reamintim că toate cele tri jucătoare au format echipa naţională a României care a cucerit, marţi, medaliile de bronz ale întrecerii mondiale, în proba pe echipe.

Distribuie:

Postaţi un comentariu