Tenis de câmp la MAI

Centrul Cultural al Ministerului Afacerilo Interne (MAI) va organiza etapa finală a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne, ediţia 2013. Competiția se va desfășura în perioada 2-7 septembrie în Satu Mare.

Peste 90 de sportivi (dintre care 10 femei), angajaţi din toate  structurile ministerului se vor întâlni cu ocazia organizării acestui campionat. La categoria bărbaţi, concursul este structurat pe mai multe categorii de vârstă.

Acest campionat reprezintă o bază de selecţie pentru sportivii care vor reprezenta ministerul în plan internaţional la competițiile de gen. Anul acesta, România a fost gazda Campionatului Mondial de Tenis al Poliţiştilor. În cadrul acestei competiții, sportivii Ministerului Afacerilor Interne au ocupat primele două locuri ale podiumului atât la simplu, cât şi la dublu masculin, precum şi locul II la simplu şi dublu feminin. La acest campionat mondial au participat angajaţi ai ministerelor de interne din China, Cehia, Bulgaria, Kuwait, Ungaria, Quatar, Arabia Saudită, Ecuador şi România.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu