Talna Oraşu Nou, în faţa unei noi provocări

Jucătorii de la Talna Oraşu Nou hotărâţi să treacă şi de turul III al Cupei României

Echipa de Liga a IV-a Talna Oraşu Nou poate să fie socototită revelaţia de până acum din Cupa României. Câştigătoarea trofeului din judeţul Satu Mare a făcut două victime în rândul echipelor de Liga a III-a, Europa Alba Iulia (la masa verde) şi pe FC Zalău, scor 4-2.

În turul trei elevii lui Dacian Nastai vor întâlni, marţi de la ora 17.30, pe SESO Cîmpia Turzii, rebotezată în această vară în FC Arieșul 1907 Turda.

“Cum am mai spus, pentru noi este o adevărată sărbătoare orice meci din Cupa României fiindcă putem să aducem formaţii din ligi superioare la Oraşu Nou.Aştept ca  la această partidă să vină susținători din tot județul, mai ales că echipa a demonstrat pînă acum că joacă un fotbal de calitate, iar nivelul arătat e mult peste cel al ligii a 4-a.” ne-a declarat antrenorul Nastai.

Pentru a putea aborda cât mai bine această partidă, Talna și-a amânat meciul de duminică, cel cu Olimpia II Satu Mare, din prima etapă a ligii a 4-a, tocmai pentru a-i avea pe jucători odihniți și pentru a evita eventualele accidentări.

Formație probabilă: Nagy – Cozma I., Cozma C., Lung, Cseh, Câmpan, Demian, Pajos, Erdei S., Ignat, Bârle.

Partida va fi arbitrată de o brigadă din județul Bihor, avându-l la centru pe Daniel Dumuța, iar la cele două margini pe Radu Pașcu și Bogdan Gireada.

Se joacă într-o singură manșă, iar în caz de egalitate după cele 90 de minute se va trece la două reprize a câte 15 minute. Dacă egalitatea se menține se va ajunge la lovituri de departajare.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu