Szalai vrea să se răzbune pe români: “E punctul culminant al carierei mele”

Foto: 101greatgoals.com

Adam Szalai vrea să răzbune eşecul Ungariei în faţa României (0-3) în partida cu Steaua. Atacantul maghiar speră să fie un om decisiv pentru Schalke. Pentru vârful de 25 de ani, duelul din această seară reprezintă punctul culminant al carierei sale. “Am venit la Schalke pentru a petrece astfel de nopți în Champions League. Este o mare onoare pentru mine și abia aștept confruntarea cu Steaua. Este un punct culminant în cariera mea, pentru că este primul meu meci în această competiție“, a subliniat Szalai.

Fotbalistul e convins că nemţii vor ieşi triumfători în disputa cu campioana României. “Sunt încrezător că putem obține victoria, bazându-mă pe rezultatele și performanțele echipei din ultima vreme. Victoriile pe care le-am obținut cu PAOK, Leverkusen și Mainz ne-au dat încredere. Suntem în formă, starea de spirit este foarte bună. Sper ca la finalul partidei cu Steaua să ne bucurăm alături de suporterii noștri“, a declarat Szalai.

“Steaua este o formaţie foarte puternică. A câştigat aproape toate partidele din acest sezon şi va fi un adversar greu de depăşit. Schalke e dispusă la efort şi vom face tot ce putem pentru a obţine o victorie. Îl cunosc pe Laurenţiu Reghecampf ca jucător, dar ca antrenor nu îmi pot face o părere. Am avut probleme în apărare, de care sperăm să scăpăm cât mai repede. Ne-am luat toate măsurile pentru meciul cu Steaua”, a completat tehnicianul lui Schalke, Jens Keller.

Distribuie:

Postaţi un comentariu