Surprize de proporţii în Cupa Liceelor NeuronKid

Ediția din acest an a Cupei Liceelor NeuronKid a oferit câteva surprize de proporții, campioana ultimelor 3 ediții fiind eliminată încă din sferturile de finală

Meciurile din faza sferturilor de finală ale Cupei Liceelor NeuronKid s-au disputat, maţi, iar „fotbaliştii liceeni” de la Lucian Blaga, conduși de pe margine de foștii fotbaliști Ioan Furnea și Victor Ciocan, au oferit cea mai mare surpriză a ediţiei din acest an a întrecerii, eliminând campioana ultimelor trei ediții, echipa Liceului cu Program Sportiv (LPS).

Excelent organizați în defensivă și cu contraatacuri tăioase liceenii de la Blaga au intrat în avantaj la pauză, scor 1-0. În repriza secundă LPS a forțat și a macat golul ce a trimis meciul la loviturile de departajare. Mult mai siguri pe ei și cu un portar aflat în mare formă, elevii pregatiți de Furnea și Ciocan au trecut mai departe, înscriind la loviturile de la 7 metri de 3 ori, față de numai două reușite ale celor de la LPS. Meciul doi a adus o altă surpriză.

Elevii Colegiului Economic Iulian Pop, antrenați de domnul profesor Florin Mănescu, au trecut, cu scorul de 3-2, de una dintre favoritele la câștigatea trofeului, formația celor de la Edmond Nicolau. Dacă primele două confruntari au fost decise pe muchie de cuțit, următoarele două meciuri n-au lăsat loc de discuții.

Formația celor de la Ana Aslan, una dintre surprizele plăcute ale întrecerii din acest an, a învins, scor 12-0, pe elevii de la Transporturi, aceștia din urmă evoluând însă, fără câțiva jucători de bază. În ultima partidă a zilei, liceenii de la Augustin Maior, toți legitimați la Școala de fotbal Ardealul, au câștigat cu scorul de 6-2, în fața echipei Colegiului Național Emil Racoviță.

Cupa Liceelor NeuronKid va continua miercuri, 3 iunie, cu semifinalele. Meciurile care vor stabili finalistele se vor juca la Baza Sportivă Napoca, după următorul program:
Ora 9:00 – Lucian Blaga – Economic
Ora 10:00 – Ana Aslan – Augustin Maior.

Distribuie:

Postaţi un comentariu