Succes amical de final de an

Foto: Dan Bodea

Handbalistele de la Universitatea Cluj au cucerit trofeul pus în joc, în cadrul turneului amical găzduit în aceste zile de Sala Sporturilor ”Horia Demian” și Sala Polivalentă Cluj-Napoca. După victoria în meciul de debut (32-29 cu Minaur Baia Mare) și egalul cu SCM Craiova (scor 31-31), în cel de al doilea meci, elevele lui Florentin Pera s-au impus clar, cu scorul de 28-22, în fața rivalei HC Zalău, la ultima apariție în fața propriilor suporteri, în 2016.

În ciuda caracterului amical meciul dintre ”U” și HC Zalău a fost ca de obicei încrâncenat. Cele echipe au mers cap la cap, în primele minute, după care universitarele au reușit să se desprindă încet, dar sigur, la două goluri diferență, până la pauză (14-12). Actul secund a fost la discreția Universității, mai ales datorită paradelor portăriței Ionica Muntean.

Astfel, cu două victorii și un rezultat de egalitate ”U” a câștigat Cupa CS Universitatea. Pentru handbalistele clujene pauza va fi una scurtă, Liga Națională urmând să se reia la finalul săptămânii viitoare. Pe 6 ianuarie ”U” va evolua în deplasare, la Brașov, în compania echipei din localitate.

Distribuie:

Postaţi un comentariu