”Stelistul” Larie a făcut-o pe Viitorul campioană

Foto: Dan Bodea

Proaspăt ”stelist” cu acte, fundașul central al CFR-ului, până la sfârșitul meciului cu Viitorul, Ionuț Larie, și-a îngropat fosta și viitoarea echipă. Fotbalistul care a adunat peste 120 de meciuri pentru CFR a făcut o greșeală de începător în minutul 65 al meciului de la Ovidiu, arbitrul a taxat un pic reținut faultul în careu, iar Gabi Iancu a marcat cel mai important gol dintr-o carieră ratată la doar 23 de ani.

Până să marcheze unicul gol al meciului, dobrogenii au trăit periculos. Trupa lui Vasile Miriuță a ratat trei mari ocazii de gol în prima repriză și a arătat că poate fi extrem de periculoasă, mai ales pe contraatac. Despre ardeleni se spune că ar fi fost premiați de finanțatorul lui FCSB cu 25.000 de euro de jucător, în cazul în care o încurcau pe Viitorul. Astfel, fără să strălucească echipa patronată și pregătită de Gheorghe Hagi a cucerit primul titlu de campioană a României, din scurta ei istorie.

În celelalte meciuri ale ultimei etape FCSB a dispus de CSU Craiova cu 3-0, iar Dinamo și Astra Giurgiu au terminat la egalitate, scor 1-1. CFR Cluj încheie ediția 2016/2017 a Ligii 1 pe locul patru și, deși este pe loc de Europa League, va lăsa această onoare de a reprezenta România în cupele europene formației CSU Craiova, care a încheiat campionatul pe locul 5.

Distribuie:

Postaţi un comentariu